(Android/iOS) Sea of Thieves Cooking Timer varalice za povećanje novčića
Mar 15, 2022 17:24:43 GMT -5
Post by pengeltlebarpi on Mar 15, 2022 17:24:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sea of Thieves Cooking Timer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sea of Thieves Cooking Timer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice za povećanje novčića ▞▞▞
▞▞▞ Sea of Thieves Cooking Timer 2022 version ▞▞▞
Obavezno imati prilikom ribolova i kuhanja na SoT-u! Tako jednostavan za korištenje i tako sjajan da vas ne ometaju oglasi. Tajmer vam omogućuje da točno znate kada je vaša hrana gotova s kuhanjem, a slatka piletina cucka kako bi privukla vašu pozornost, a preostalo vrijeme vam omogućuje da obavite nekoliko zadnjih zadataka na palubi prije nego što hrana izgori do hrskavice! Svakako bih preporučio ovu aplikaciju😁 Sretno jedrenje ☠️
Ovo je aplikacija od velike pomoći. Od sada jedem samo kuhanu hranu u moru lopova (ne izgorjelu😅)
Trebao sam ovo. Ja sam onaj tip koji zaboravlja stvari koje kuha. Ovo je tako korisno lol
To je ono što piše
Fantastična mala aplikacija. Mora imati za more!
Sviđa mi se ideja, ali mjerači vremena pauziraju nakon 5-10 sekundi. Ovo je vrlo korisna aplikacija i ažurirat ću svoju ocjenu kada bude popravljena.
Velika pomoć ako ste noviji u SOT-u ili ste loši u praćenju vremena
राक्षस रक्षा राजा रणनीति qwyq
Aplikacija za koju niste znali da vam je potrebna. Mora imati za mornara i Legendu!
Volim to! Vrlo jednostavno i čisto. Postavio sam telefon pored računala i krajičkom oka vidim kad je hrana kuhana jer se boja tajmera mijenja. Također, kada se igram s prijateljima, netko će gurnuti komad hrane na štednjak, oni mi kažu što je to da mogu pokrenuti mjerač vremena, a onda svi mogu čuti kako pijetlo gravija kada je gotovo preko mog mikrofona .Stvarno pomaže kada ste zauzeti nečim i ne možete zalijepiti peć.
Jednostavan i učinkovit. VOLIM TO!
Izvrsna jednostavna aplikacija bez oglasa. Radi ono što kaže i radi to dobro.
Ovo je besmisleno.... Imate sat u igri. ISKORISTI.
Tko god je ovo napravio, zaslužuje mnogo duplona i beskrajne grogove po kući!
Druga sezona SoT-a. Tajmeri više nisu točni, uvijek će spaliti većinu kategorija hrane. Treba ga ažurirati kako bi se u skladu s tim skratili različiti mjerači vremena.
Čini se da radi dobro, pokušat ću i ažurirati po potrebi. nema oglasa pri prvom probnom radu
Ovo je tako šarmantno. Omogućuje mi da trčim po svom brodu dok se moja riba kuha 😉
Sea of Thieves Cooking Timer Алатке tbey
Vrlo korisno, jednostavno i lako za korištenje. Ruke dolje nevjerojatno.
Vrlo korisno, naravno da možete koristiti bilo koji stari mjerač vremena, ali ovaj je nevjerojatan! Čuva posudu od izgaranja. A pileći cawl na kraju je Funny! "Hvala"
Super korisno i radi ono što treba.
Lijep jednostavan mali mjerač vremena, jedino što bi ga učinilo boljim je malo duži zvuk obavijesti kada je kuhano i možda drugi zvuk obavijesti kada je ostalo otprilike 15-20 sekundi prije nego što hrana izgori
Jednostavno, ali tako usfle Tisuće puta spasio moj brod
Tap hranu, gotovo.
Sea of Thieves Cooking Timer টুল llwn
Jako korisno!
Vi, moj dobri gospodine, zaslužujete bačvu ruma i obavijenog duha kao kućnog ljubimca. Sjajna aplikacija. Sada ne moram stajati dok pečem Meg i Karen. Hvala. 🏴☠️
Apsolutno VOLIM ovo. TAKO JE KORISNO!! Uredi: ali dulje vrijeme bi bilo bolje! Hvala za ovo, nadam se da ću vidjeti još jedno ažuriranje kako bi timer produžio
Vrijeme kuhanja je pogrešno. Izgorjelo je sve osim meg mesa.
Najbolja stvar koja mi je ikada mogla zatrebati. Ovaj programer je vjerojatno najbolji gusar kojeg sam ikad vidio! 🏴☠️
bez reklama, savršeno. dobar posao. ja likey ps- eat da poopoo
Masivno korisno
Sea of Thieves Cooking Timer Rīki epgr
Sjajna aplikacija koja mi omogućuje da radim druge stvari osim buljenja u štednjak dok kuham meso!
Tako je dobro. Jedna stvar koja nedostaje: kada biste mogli dodati slike drugih vrsta mesa samo kako biste brzo podsjetili koji se artikli "broje" kao koja vrsta, to bi puno pomoglo korisničkom sučelju. Kao da stavite piletinu, komad zmije, svinjetinu, sve na slici, u redu s linijom mesa... ili stavite nekoliko primjera vrsta ribe na dva različita gumba za ribu... Sviđa mi se alarm, postao je dio moje rutine igranja.
Ažurirajte svoj mjerač vremena. Svi mjerači vremena su pogrešni. Spalio sam svoj kraken i trofejnu ribu...
Obrambeno je super. Mala aplikacija s velikim rezultatom. ALI barem kod mene zvuk alarma se ne pojavljuje kada mi se ekran isključi. To znači da ne dobivam podsjetnik, a to znači da ionako moram pojesti svoju piletinu kad je izgorjela. Popravite to i tu ću koristiti ovu aplikaciju svaki put kada igram SoT.
Ova aplikacija je savršena ako meljete lovci poziv, a jedva sam i primijetio oglase ako ih ima xD
Više ne radi