Post by pengeltlebarpi on Mar 15, 2022 17:15:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pinigų padidinimo kodai ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Paklausk mažo kvailio, kuris nėra tikras
Kaip ir nieko,bet žaidimo pagerinimai neveikia.Nuperki o jo nėra kaip šiandien?
Geras žaidimas, bet laikas žudyti yra per trumpas, o degalų kiekis po kiekvienų 2 žaidimų yra silpnas
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateške igre kgqx
Geras žaidimas, kai įveiksite visus priverstinius veiksmus, lol
Šis žaidimas yra baisus. Grafika yra šiukšliadėžė ir ji turi įkėlimo ekraną kas 5 sekundes. Ji jums sako „patikrinkite, ar ryšys normalus“, kuri manoji yra stipri ir aš vis tiek negaliu žaisti.
Kai pradedame savo antrąsias rungtynes, žaidime yra tam tikrų nesklandumų, kai pradedame žaisti tik 2 ir pailgėja kovos laikas, kitaip žaidimas yra geras.
gražus žaidimas, lengvas valdymas, šiek tiek mūšio problema, kai paspaudžiate mūšį bet kuriuo režimu, užtrunka daug laiko, kol įžengsite į mūšį ir kartais turėsite atsargų, kol kas viskas,
ŠIS ŽAIDIMAS YRA TAIP GALINGAS
Gali jus užimti.
Na, aš tikriausiai būčiau prenumeratorius, jei jis nevėluotų taip blogai ir nuolat strigtų, praleisdamas 30 minučių bandydamas žaisti iki šiol nesėkmingai atidarydamas programą ir sugenda
Labai geras žaidimas!!!
Geras žaidimas, norėtųsi, kad aplinka būtų griaunama
Gerai. Gali būti tikroviškiau, jei pabūklą būtų galima iš tikrųjų judinti aukštyn ir žemyn bet kuria ašimi, o ne tik nukreipti jį į vieną padėtį
Labai blogas žaidimas.jūsų ugnies mygtukas dešiniajame kampe, BET kodėl kiekvieną kartą, kai keičiu į dešinę, visada šaudyti. Negaliu pasukti bokštelio be šaudymo automatiškai.
Atsibodo būti mūšyje tik dėl to, kad mano tankas nejudėtų ir išgirstų mano ginklo šaudymo triukšmą, bet nieko nevyksta, tuo tarpu mane nušauna į pragarą, o po to, kai aš mirsiu, tai veikia iki kito karto, kas dažnai būna
Visada stringanti programa mus visada atjungia ir priverčia užsidaryti.,nusivyliau!!!🙄🙄🙄
Geresnė grafika nei daugiau apdovanojimų.
Neblogai, jei tau patinka tokie dalykai
😁😁😁
Aš skiriu jam 4 žvaigždutes, nes šis žaidimas vis neveikia, o tankai is7 turi storesnius šarvus nei tiger 2 ir panther, bet tai geras žaidimas, aš esu „wot Blitz“ žaidėjas.
Gana geras žaidimas, kurį galima žaisti, kai nuobodu.
Kol kas man patinka šis žaidimas, patobulinkite lašelių spalvas, pataisykite klaidas.
بد نیست
Aš iš tikrųjų buvau tikrai profesionalus šaudyklės žaidimai, nes paprastai labai sunku, praneškite apie šį žaidimą
Geras žaidimas, bet kai ieškau legiono neradau, dirbk su juo ir padidink aukso juostą, kad galėtume lengvai atnaujinti baką, dėkoju 3 žvaigždutėmis
Tai vood
Tolong perbaiki pendapatan uang Dan hadiahnya untuk item raket diperbaiki lagi cara mendapatkannya , lebih bank lagi kedepannya
Vertinčiau 5 žvaigždutes, bet žmonės yra godūs ir negali pasakyti, kas yra jų pusėje. Mes tos pačios spalvos kvaili asilai, HELLO!
Šiukšlės padarė gerą pagrindinį, kur šarvai, kur kova. Šis žaidimas yra toks blogas
Nuolatinis daiktų išmetimas ir praradimas. Labai nelaimingas. Vis dar nepataisyta. Redaguota, pamačiau jūsų atsakymą į mano susirūpinimą. Akivaizdu, kad konservuotas atsakymas nesprendžia JŪSŲ problemų. Aš apie tai pranešiau „Discord“, jūsų atsakyme buvo prašoma mano vadovo, kurį jau išsiunčiau. Jūs paprašėte vaizdo įrašo... Nagi, kaip aš turėčiau nufilmuoti visišką žaidimo avariją. DAUG skundų iš kitų žaidėjų. Tai JŪSŲ reikalas ir atsakomybė, juk mes jums mokame!
Žaidimas labai vėluoja ir nustoja judėti
Nekenčiu šio žaidimo su bloga grafika, o žemėlapių nuotraukos yra iš populiaraus žaidimo, vadinamo pasaulinio karo herojais, taip pat nekenčiu, kad valdikliai nešvaistytų savo duomenų šiame DARN GAME.
Valdikliai yra labai blogi, jūs negalite jų pritaikyti. Mūšiai trumpi. Nėra automatinio taikymo
Blogas žaidimas, pilnas prakaituojančių pastangų ir įsilaužėlių, kurie turi daugiau nei vieną sugebėjimą ir gali apgauti jus, kad patikėtumėte savo kvailiais!!! BLOGAS ŽAIDIMAS!!!
Žaidimas labai geras, bet nemokamų prizų skiltyje ir nemokamoje VIP skiltyje visada esame sukurti su klaidomis.
Ką tik prasidėjo ir baigta, po 4 mūšių, kuriuos nesunkiai laimėjau 3, kitas mūšis buvo be šansų. Negalite laimėti neišleisdami pinigų, kad turėtumėte galimybę. Puiki grafika ir ačiū.
Reikia judinti ginklą aukštyn ir žemyn, pls
geras žaidimas, viena iš nedaugelio problemų, su kuriomis susidūriau užsiprenumeravus, atlygio negalima reikalauti, galbūt tai techninė problema, susijusi su mano interneto tiekėju arba „Google Pay“ paslaugomis
Vienintelė problema yra ta, kad žaidime yra gedimas, kuris neleidžia man pasirinkti režimų, todėl galiu žaisti tik komandiniu režimu
Geriausias mano rastas karo žaidimas
Kitas žaidimas, kuriam reikia išleisti pinigus, kad gautum geresnius tankus, nieko naujo 😡😡😡
Vis dar daug dūžta per mūšius. Sugaištas laikas, pastangos ir amunicija. Dabar pradedu galvoti, kiek dėl to nustojo žaisti? Pradedu prarasti kantrybę.
Viskas, ką galiu pasakyti, yra kapow (vau!)
Tank Warfare: PvP Blitz Game Chiến thuật oyko
Tai linksma
Deutsches Wörterbuch Книги та довідкова література exwy
Tai gana gerai. Grafika galėtų būti tiesiog geresnė
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateške igre kgqx
Atkurkite šlamšto serverį. Neveikia tinkamai. 😕