Post by pengeltlebarpi on Mar 15, 2022 17:09:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chameleon Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chameleon Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda za povečanje kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Chameleon Run 2022 version ▞▞▞
Dodati je treba 1.dodatna življenja 2.nove barvne teme
Vsakič, ko premagam najvišji rezultat v hitrosti, naj bi dobil kameleona ... no, to se redko zgodi, se le obtiči na strani z enakimi točkami. Za dejansko nalaganje potrebuje DNEVE. Grozno
Potrebujem več prostora, kot piše
AwSom Zdelo se je dobro igrati
Ponavljajoč.
ÓTIMO JOGO, viciante demais e justo.
to je samo ubijalec časa. nič več
Chameleon Run ארקייד xji
Super, samo nekako težko
Chameleon Run Arcade tke
Chameleon Run ארקייד gswq
dobra igra
Igra je bila popolna, odličen način, da ne le krajšamo čas, ampak tudi povečamo svoje veščine, vendar ker je moja celotna igra končana in igra že nekaj časa ni bila posodobljena, prosim razvijalce, naj prosim posodobijo igro, ker lahko te igre preprosto ne dobim dovolj. Hvala.
Iz neznanega razloga, ko sem ga kupil, ni mogel delovati, ki se nenehno zapira
To je res lepa igra in lepa grafika
Ne morem priti do Head jump na ravni 1, ker dosežem le 7 kitov pred stopnjo Head jump, tako da ne morem niti končati igre.
Igra je zelo zabavna, vendar jo imam že 4 dni in igra je že dvakrat ponastavila moj napredek. Rad igram igro, a ponavljanje istih stopenj znova in znova postaja nadležno. Prosim, popravite to.
Še boljše na Nvidia shield!
Iz nekega razloga se vedno znova vračam k tej igri, čeprav me je tolikokrat razjezila. Veste, da bi raje sovražil lažji, a daljši lvl kot kratki, a super težki.
Igra je samo naključno ponastavila moj napredek. Ponoči spal na stopnji 1-11, zbudil se je vse ponastavljeno. Drugače je igra zabavna.
Chameleon Run Zręcznościowe hux
Odlična zabava, malo težko dostopna, a bolj zabavna v njej. Hvala
To igro sem dobil brezplačno pred nekaj leti v trgovini Google Play. Lahko rečem, da je bilo dobro, da sem ga dobil. Igra je zahtevna, a zabavna. Kontrole so lepe in enostavne, zaradi česar je igra manj težka in neumna. Na splošno je to dobra igra.
Vsakič, ko igram to igro, se moj napredek znova zažene in sem se prijavil s svojim Google računom in težava še vedno ni.
Precej dobro
Ta igra je v redu, vendar sovražim, KO SAMODEJNO MENJA BARVE!!!
Premočno
Zabavna igra, nekaj drugega. Odlična igra za krajšanje časa.
Po približno 1 uri igranja je nemogoče 2 premagati ravni
Čudno, veliko bolj bi si želel, da bi vzel del 'kameleona'. Igra izgleda odlično, deluje odlično (Pixel) in se zelo dobro nadzoruje ... vendar je dovolj težko obdržati na stezi, a menjavanje barv v zraku je zame preveč.
Chameleon Run ארקייד xji
Learn To Write Russian Alphabet Izglītība eyx
Sovraštvo
Ni popolnoma vredno denarja, vendar če želite samo porabiti denar, pojdite naprej.
Zanimiva igra le nekajkrat.....
Ne sinhronizira vašega napredka.
Neverjetna igra, vendar ne morem sinhronizirati svojega napredka med napravami. Ali je kaj narobe ali tega dejansko ni mogoče storiti?
Ta igra je izziv, da nimate točke shranjevanja, dokler ne dodajo te funkcije, saj bo za božjo voljo le prinesla 3 zvezdice
Mislim, da je igra res neverjetna
Je zelo težko, a zahtevno
Lahko bi uporabil več ravni ali urejevalnik ravni, vendar je vseeno super
Zabavna igra, vendar ni vredna denarja, saj jo počistite v nekaj urah. Prihaja kakšna posodobitev?
Bila je kul igra in je imela odličen koncept in izgleda enostavno, vendar je nekoliko zahtevna.
Odličen koncept, vendar patetična grafika in slabo ozadje ... Dodajte več ali samodejno zamenjajte ozadje.
Sovražim to igro in je tako neumna
Prvič, ko sem ga igral, je zabavno. Preigral sem ga in ni bilo tako dobro, a vseeno dobro.