Post by pengeltlebarpi on Mar 15, 2022 17:03:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Justice: Galaxy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Justice: Galaxy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای پول بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Space Justice: Galaxy Wars 2022 version ▞▞▞
خبر باحال! شما می توانید ارز ممتاز را با ارز بازی خریداری کنید! که شما فقط از تعاونی دریافت می کنید. من سعی می کنم یکی از کشتی هایم را 3 ترم بسازم. این 300 ارز پریمیوم قیمت دارد. 12 "bropoint" در هر ماموریت مشترک موفق. 20 ارز ممتاز 88 امتیاز برادر است. بنابراین... 300÷20=15 برابر برای خرید ارز ممتاز نیاز دارید. 15×88=1320 برای یافتن کل امتیازهای برادر مورد نیاز. سپس آن را بگیرید و 1320÷12 را برای مجموع 110 مسابقه موفق شرکت کننده برای دریافت 1 کشتی از TEIR 2 به TEIR 3 بگیرید! این بازی حریص است
این یک بازی خوب است فقط ای کاش می توانستید از همه کشتی ها بدون نیاز به خرید آنها استفاده کنید.
Space Justice: Galaxy Wars આર્કેડ yag
آیا هنوز راهی برای گرفتن استلا وجود دارد؟ من هیچ اطلاعیه ای نمی بینم که جزئیات بیشتری در مورد به روز رسانی رویدادها یا نحوه به دست آوردن برخی از کشتی ها و هواپیماهای بدون سرنشین به من بدهد. واقعاً به دنبال جذب پهپاد Stella هستم
"به همین دلیل من خارج هستم" تراکنش های Mirco اکنون به تراکنش های اصلی تبدیل شده اند. 60 دلار برای ارتقاء یک کشتی در یک سطح!!!! دیروز 0 تا 15 دلار بود Hell Nahh & Nope! برای ارتقای یک آیتم در بازی موبایل دلار خرج کنید یا کل بازی AAA (BorderLands3) بخرید؟ هوم SJ، اگر تعداد شما به میزان 400٪ کاهش یابد، "معاملات mirco" به این صورت است که بازیکنان بیشتری را حذف خواهید کرد.
بازی نکرده خیلی خوب
این یک بازی ساده تیراندازی است. این بازی به من حس بازی قدیمی را داد که قبلاً روی کنسول بازی می کردم. تجربه کلی متوسط بود و انتظار زیادی از آن وجود نداشت. با این حال گرافیک واقعا خوب است.
آن بازی فوق العاده است! یک کاری که از توسعه دهندگان می خواهم انجام دهند، لطفاً پشتیبانی تمام صفحه را در Samsung A60 اضافه کنید.
از کجا تبلیغات که در آن قیمت های وحشتناک برای چیزهای بی فایده که در آن گرافیک بد؟ هیچ کدوم از اونها نیست 🤩🤯🤯 این یک بازی خوب است که باید آن را امتحان کنید! (مگر اینکه کاملاً دیوانه باشید)
Space Justice: Galaxy Wars Arcade qsaq
احمقانه سخت و پیچیده
جذابه
5-4-3-2-1-کاش نبود. حذف نصب و پرتاب 80 دلار به بیرون از پنجره دانگ. شما بچه ها یک بازی حماسی را نابود کردید. داده های جدید، راه اندازی مجدد...بازیکن دوم وجود ندارد... مسابقات کنسل شده که دقایقی بعد شما را مجبور می کند وارد آن شوید و سپس انرژی و مدال بگیرید... احیای جواهرات می خواهد و شما زنده نمی شوید و بازی مجبور به بارگذاری مجدد می شود...wth. اینترنت نیست بازی قبلا خوب کار می کرد یک تستر دنگ بتا نیست. پلتفرمها دیگر برای جواهرات نمیفروشند.. ارتقاء جالب است، اما جواهرات نیز همینطور بودند.
گرافیک - خوب.. کنترل - میتونه بهتر باشه.. گیم پلی - ارزشش رو نداره..اگر می خواهید روزانه 100 دلار خرج کنید، بازی خود را پیدا کرده اید. گیمرهای معمولی مانند ما احساس می کنند هیچ هدفی از بازی کردن این بازی وجود ندارد. هیچ به روز رسانی قابل توجهی در این مورد نیز وجود ندارد..
نبی🔥
حتی پس از جمعآوری 80 کارت برای ارتقاء ارسال، میتواند بهتر از خرید یک لمس راحتتر از خرید باشد. اگر به هر حال باید پرداخت کنید چرا جمع آوری کنید؟ بلا استفاده
بازی عالیه اما پس از uodate اخیر اشکالاتی در این وجود دارد. هر زمان که میخواهم Trials را با حالت 2 Player بازی کنم، حتی پس از چندین بار تلاش، هیچ بازیکن دیگری به من نمیدهد. ثانیاً گاهی حتی پس از اتمام مرحله کشتی به حرکت خود ادامه می دهد و شلیک می کند و مرحله نمی تواند کامل شود و باید از بازی خارج شویم و بعد از آن مرحله را ناقص نشان می دهد. همچنین گرافیک بسیار تغییر کرده است که فکر می کنم به آن نیازی نبود، مثلاً دکمه Watch.
مطلقاً هیچ چیز شبیه تبلیغی که من را به این بازی جذب کرد (تبلیغ یک بازی با یک رئیس را در مقابل شما نشان می داد، در یک نمای سه بعدی، بدون نمای جانبی، چندین کنترل کاملاً متفاوت از بازی)، این فقط یک نسخه بد است. مهاجمان فضایی! تبلیغات دروغین همینه!
تقریبا یک سال بدون آپدیت می گذرد. نگران نباشید برای گذرنامه ماهانه پرداخت کنید، اما از آنجایی که به روز رسانی نشده است، دیگر هزینه ای ندارید. Devs for Hawk در مقایسه با Devs که برای عدالت فضایی استخدام شده اند، بسیار بهتر هستند و اغلب به روز می شوند. برنامهنویسان، آنها را جمع کنید، برای بازیای که عالی شروع شد، مشتریان چپ و راست را از دست میدهید.
بازی زیباست گرافیک بسیار کاربرپسند است. به آخرین قدرت آتش و چند سلاح بیشتر بدهید تا علاقه بیشتری به این بازی داشته باشید
این یک بازی عالی بود که من مشتاقانه منتظر اجرای بهروزرسانی اخیر بودم، بسیاری از گزینههای بازی را که این بازی را از سایر شوترهای فضایی جدا میکردند حذف کرد. بهروزرسانی اخیر همچنین بسیاری از گزینههایی را که من برای به دست آوردن آنها وقت گذاشتهام، حذف کرده و این بازی را بیشتر از بقیه سرگرمکنندهتر کرده است. اگر به دنبال یک بازی تیراندازی فضایی هستید، در جای دیگری جستجو کنید، زیرا این بازی هیچ تفاوتی با سایر بازیهای موجود در Google ندارد و هیچ ویژگی واقعی آن را از بقیه جدا نمیکند.
می خواهید این یکی را بیشتر دوست داشته باشید، اما نمی توانید از پی وی پی اجباری چشم پوشی کنید. من از طرفداران پر و پا قرص هاوک هستم و اگر آن را بازی کرده باشید، می دانید که در اینجا چه انتظاری دارید. اما باز هم pvp اجباری. شما حتی نمی توانید در ماموریت های تک نفره بدون زدن یک نقطه پیشرفت کنید، در صورتی که مجبور هستید به کشتی بازیکن دیگری حمله کنید. و با راه اندازی p2w، این می تواند یک مشکل باشد. بازی خوبی است و عالی به نظر می رسد. اما من آسمان های دوستانه تر هاوک را ترجیح می دهم.
عالی خیلی عالی
بازی خوب و قشنگیه
آنقدر کم پخته که تقریباً خام است. چرا بازاری برای خرید کارت هواپیما و هواپیماهای بدون سرنشین مانند ما در هاک وجود ندارد؟ این بازی دقیقا شبیه شاهین است. همان دشمنان، همان هواپیماها، همان سیستم فقط با نام های مختلف. من گرافیکش را خیلی دوست دارم اما این بازی هنوز برای F2P آماده نشده است. همیشه برای پول گدایی می کنید و در ازای آن هیچ چیز قابل توجهی نمی دهید. بسیاری از مردم این بازی را ترک می کنند. جمع آوری امتیاز برادر سخت است زیرا هیچ کس دیگر این بازی را انجام نمی دهد
👍
شوتر عالی با کنترل های بازی محکم و گرافیک عالی. این بازی افزودنی عالی برای فروشگاه الکترونیکی نینتندو سوییچ خواهد بود.
این سیستم قرعه کشی بد است. شما یک بازی ساخته اید که در حال حاضر دیوارهای بسیار سختی دارد و حتی سخت تر. من الان هفته هاست که در lvl 79 گیر کرده ام زیرا هنوز منتظر کارت های کافی برای ارتقاء هر یک از کشتی هایم هستم ... هر کدام از آنها! این BS کامل است و من حدس میزنم شما فقط از مردم انتظار دارید که در بازی پول بیاندازند تا بتوانند جواهرات کافی برای پیشرفت به دست آورند. من ترجیح می دهم به جای پرداخت یک سکه به دیوارهای پرداخت ادامه دهم. قبل از اینکه پایگاه بازیکن کوچکی را که هنوز در اطراف است نابود کنید، سیستم قدیمی را برگردانید!
چیزی در بازی خریدم و آن را دریافت نکردم... تیم شروع کننده که شامل هواپیما و 2 پهپاد است. من یک ایمیل فرستادم
بازی استراتژیک بسیار خوبی است اما مشکلات زیادی دارد. تفاوت نسخه 1،2 و 3 در این است که نسخه اول سرگرم کننده بود. نسخه 2 مشکلات زیادی داشت... و آخرین مورد، شما پول خود را خرج می کنید اما هیچ لذتی ندارید، در پایان. بنابراین من این بازی را ترک می کنم زیرا بدتر و بدتر می شود. من این بازی را توصیه نمی کنم! پول خود را برای آن خرج نکنید! اگر به هر حال این کار را انجام دهید، خواهید دید که من سعی کردم چه بگویم. 😉😅
قشنگه
2 ستاره. فقط به این دلیل که پتانسیل داشته یا دارد. گرافیک خوبه کنترل ها واضح هستند مشکل بزرگ، گرفتن مداوم پول است که تمام ارزش بازی را برای من و دیگران از بین می برد. حتی پس از آسیاب کردن برای جمعآوری قطعاتی که برای ارتقاء نیاز دارید... باید ارز ممتاز را خرج کنید تا از قطعات گفته شده برای ارتقا استفاده کنید. اتلاف وقت وحشتناکی است بنابراین باید بسیار مراقب باشید که ارز خود را کجا خرج می کنید. مغازه را خسته نکنید، زیرا هر چیزی که خریداری می شود یک قمار با پرداخت اندک است.
این فقط یک کپی از اسکادران آزادی هاوک است. و در آن یک فقیر. خیلی بد.
در ابتدا سرگرم کننده بود، اما در برخی مواقع پیشرفت بدون پول غیرممکن شد.
من نمی توانم بازی را متوقف کنم!! گرافیک عالی و سازگاری چند نفره خوب. ای کاش رباتهای پهپاد بیشتری برای بدست آوردن وجود داشت!
Homecraft - Juego de Diseño del Hogar Casual hyq
پوست HAWK، همچنین می مکد.
بازی خیلی عالی هست🤩🤩🤩🤩🤩🤭🤭☺️☺️☺️😗😗 بازی خوبتون
من عاشق این بازی هستم، گرافیک خوب و روان است و توانایی انجام ماموریت ها با 2 بازیکن باعث لذت بیشتر آن می شود.
شما نمی توانید مراحل جدید را بازی کنید مگر اینکه پول پرداخت کنید، من 3 ماه در سطح 69 هستم و احتمالاً 6 ماه بیشتر طول می کشد تا کارت ها را بگیرم تا بتوانم به اندازه کافی شروع به بازی سطح 70 کنم. بیایید ببینیم چقدر طول می کشد تا بتوانم بازی کنم. برای بازی سطح بعدی به صورت رایگان. من در نهایت پس از تقریباً 4 ماه بازی را حذف می کنم بدون اینکه بتوانم کارت های ارتقاء کافی را جمع آوری کنم تا بتوانم سطوح بعدی را بازی کنم. 4 ماه تماشای تبلیغات و جمع آوری کارت کافی. این بازی را به کسی توصیه نکنید
Space Justice: Galaxy Wars આર્કેડ yag
این یک بازی عالی است اما بازی از کار می افتد و گاهی اوقات حتی به درستی باز نمی شود. باید حذف و دوباره نصب کنم.
داستان محکم است، موسیقی در حال حرکت است، و تمام موارد اضافی در نسخه بهتری از بازی های مشابه بسته بندی شده است. این یکی به تنهایی ایستاده است!
بازی عالی، عاشق بازی، روان، ای کاش گرفتن هواپیما راحت تر بود اما در کل عالی است!!
بازی عالی با گرافیک زیبا. مشکلی که داشتم این بود که نمیتوانستم برای خرید و ارتقای هواپیما و بروبوت مورد نظرم پسانداز کنم. همچنین چرا برای پیشرفت باید همه هواپیماهایم را ارتقا دهم، این لذت را از بازی می گیرد. احتمال گرفتن چیز منطقی از سینه بسیار کم است. لطفاً در به روز رسانی بعدی خود کاری در مورد این مشکلات انجام دهید. با تشکر.
تبلیغات شما وقتی روی آنها کلیک می کنم کار نمی کند. خیلی خوب است اگر بتوانم آنها را تماشا کنم تا بتوانم جایزه بگیرم. تقریباً 2 هفته است که اینگونه است.
یک بازی خوب جلا. وقتی باید جایی منتظر بمانم، مرا سرگرم می کند. گیم پلی سرگرم کننده و حس نوستالژیک.
انگار کلاهبرداریه یک سال بعد، هنوز 2 ماه گیر کرده ام، نمی توانم پیشرفت کنم، زیرا باید کشتی هایی بخرم که نمی خواهم یا به آن نیاز دارم. اگر آنها نجابتی را در گیم پلی روی میزان زمان صرف پول صرف کنند، ممکن است سرگرم کننده باشد. من چندین بار vip پرداخت کردم ... اما هنوز پیشرفت نمی کنم. توصیه نمی شود، این تعریف برنده شدن در pai است. کل کلاهبرداران
بازی خوب است اما نمی توان 30 15 ثانیه اضافه کرد. حذف نصب بازی
چرا تبلیغ اینطور به نظر می رسد که دارید یک شهر را ویران می کنید، به انسان های در حال فرار تیراندازی می کنید، هلیکوپترها یا مجسمه آزادی را منفجر می کنید، اما وقتی بازی را نصب می کنید، یک ضربه گالاگا ارزان دریافت می کنید؟
جوایز قفسه سینه آرامبخش، زمانی اتفاق میافتد که به صورت دستی متوقف میشوید یا نه، فقط آن را روی کارتهای هواپیمای 80 متوقف کردهاید و فقط 2 کارت دریافت میکنید که بلافاصله بعد از توقف ظاهر میشوند، پنجره چت، پیام یا قبیلهای وجود ندارد.