Post by pengeltlebarpi on Mar 15, 2022 16:50:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ polytone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ polytone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox kristal üçün kodlar ▞▞▞
▞▞▞ polytone 2022 version ▞▞▞
1-ci birinci şəxs ritm oyunu deyildi. Ph : dalğıcdır. 2-ci, 2 barmaq oyunçusunu (baş barmaqlarını) dəstəkləmir. Dəstəkləyir, lakin heç də çətin olmayan asan lvl üçün. Və ən aşağı avans lvl 50 alr 4 barmaq mərhələsini verir. Lmao. Amma bu oyun həqiqətən gözəldir. Qrafik əladır. Nəticə səhifəsi çox təfərrüatlıdır. Bu, sadəcə olaraq mükəmməldir. 4/5
polytone Muziek ysmd
Mən onu quraşdırdığım zaman proqramı işə saldım, lakin o, sadəcə qara ekranda oturacaqdı və işə başlamazdım, həm telefonu yenidən başlatmağa çalışdım, həm də önbelleği təmizlədim, amma yenə də qara ekranda oturacaqdı. bu mənim telefonuma uyğun gəlmir yoxsa bir az gözləməliyəm?
Şadam ki, aktivləri daha yaxşı yükləmək üçün proqram təminatı düzəliş edilib. Oyun innovativdir və dizayn sadə gözəllikdir!
polytone Muziek ysmd
Ümid edirəm ki, onlar trans mahnılarından daha layiqli mahnılar əlavə edəcəklər.
Salam! Tətbiqdə problem var. Nə vaxt mahnı ifa edirəm və ofsetimi seçəndən sonra mahnı dərhal bitir. Oyunda yeni olduğum üçün oyunu oynaya bilməm üçün mənə tez cavab lazımdır ^^ Redaktə edin: Keşi silindi və yenidən düzgün işləyir
Gözəl 3D ritm oyunu, ritmə uyğun gələn qeyd rəngləri başınızı sarmaq üçün maraqlı bir mexanikdir.
Naaaaiiiiiiii
Bu, əslində oyunun heyrətamiz konsepsiyasıdır, ritm oyunlarıdır, lakin o, dynamix, voez, deemo və lanota kimi deyil, fps-ə bənzəyir. Bu, ilk dəfədir ki, mən əslində ritm fps oyunu oynayıram, o qədər həyəcanlıyam ki, ritm proyestri olduğum üçün dərsliyi oynadıqdan sonra çətin oyun oynamağa belə can atıram.Fərq nəzarəti (qeyd aaproach ), sürət və səs üçün parametr həqiqətən mənim üçün tam qurulmuşdur, mən hər notu oxuya bilmirəm, çünki onlar yavaş gəlir, lakin sürəti dəyişdikdən sonra indi daha böyük nəticə əldə edə bilərəm: ) bütövlükdə, mən bu oyunu sevirəm, mənim ritm oyunçusu bacarığımı artırmaq üçün həqiqətən ən yaxşı oyundur. Bir az pulum olsa, bəlkə sizin cədvəlinizdən bir az alaram. Bu oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirik, gələcəkdə qərarlı olun, tərtibatçılar...
Mahnıların ritminə uyğun gəlsə, daha asan və daha yaxşı olardı. Düşünürəm ki, bu, mənim etdiyim ilk cütlük idi, yoxsa onların hamısı belədir, amma musiqinin səsi belə olmayanda çox çətin və əsəbi olur?
Yaxşı oyun
dostumun telefonunda oynadığım qədəri ilə görürəm ki, bu, əla soundtrack-ə malik əla oyundur. 'heç bir treki ifa etmirəm, çünki yükləndi və dərhal nəticə ekranına keçdi mən mahnıları çox vaxt yenidən yüklədim ki, başlanğıcda mahnı endirsin deyə oyuna girib çıxıb getdim, yenə də işləməyəcək
Açılmayacaq
Bununla bağlı böyük bir problem: Mənə əslində oynamağa imkan vermir. Tətbiqi ilk dəfə işə saldığım zaman o, hər şeyi çıxardı və başladı, lakin səs yox idi. Ona görə də çaşqınlıq içində oturdum və sonra onu yenidən başlatmağa qərar verdim. Bunu edən kimi, bəli, audionu aldım, amma heç nə oxuna bilmədi. Dərsliklər başlamazdı ("polytona xoş gəlmisiniz!" Yanıb-sönəcək və sonra menyuya qayıdacaq), mahnılar yüklənməyəcək və ümumiyyətlə, məni çaşdırdı. Onun heyrətamiz potensialı var, yenilənəcək!
Hətta çətin olsa da, meydanların vaxtından ən çətinə qədər irəliləməsi çətin olur.
İlk dəfə oynayıram, yaxşıdır, amma ikinci dəfə oynadığım zaman klikləmək üçün heç bir kafel çıxmır .... Niyə olduğunu bilmirəm ... zəhmət olmasa, onu düzəltməyə çalışın ... oyunun görünüşü ilə ümidverici😄
Oyun mənim üçün heç işləməyəcək. Bunun çox potensialı var idi. Bu əyləncəli unikal oyun kimi görünürdü. Bu oyuna aludə olmaq üçün həyəcanlı olardım, amma təəssüf ki, mənim üçün işləmədi.
Telefonumda mükəmməl işləyir!
SuperStar P NATION সংগীত nllo
Ritm oyunlarının təravətləndirici dadı üçün əl ilə seçilmiş musiqi və diqqətlə hazırlanmış xəritələr.
Oyun əvvəlcə yaxşı idi, sonra bir çox problemlə üzləşdi. 1-ci, başqa bir ritm oyunu olan phigros ilə müqayisədə xəritəçəkməni olduqca əsəbi hesab etdim. Bu həm də birinci şəxs ritm oyunu deyil. 2-cisi, bu oyunun yaxşı musiqisi yoxdur. Digər oyunlara baxsanız, digər oyunlardan daha yaxşı musiqiyə sahib ola bilərlər. Ex, phigros və taiko no tasigun (Bilirəm ki, başlığı bağışladım). Düzünü desəm, bu oyunu tövsiyə etmirəm. Orada daha yaxşı variantlar var.
Bəli, mən bu oyunun yaxşı olacağını gözləyirdim, ta ki, getməyən qara ekranla qarşılaşana qədər. Mən onu 5 dəfədən çox yenidən quraşdırdım, nəticəsi olmadı. Çox məyus. Bu oyunun əyləncəli olacağını düşünürdüm.
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm
Səsi azalda bilsəm yaxşı olar.
polytone Nhạc gcog
potensiala malikdir, lakin parametrlərdə ofset və sürəti izah edən mətni daha böyük etmək kimi daha çox cilalanmaya ehtiyacı var
oyun tamamilə dəhşətlidir
Mən bu oyunu oynamağı səbirsizliklə gözləyirdim, lakin hər dəfə çıxarılması dayananda oyun çökməyə davam edirdi... Bunu düzəltməyin bir yolu varmı?
Əla oyun uşaqlar. Çox axıcı mexanika. Bu oyunla bağlı məni narahat edən bir məqam ondan ibarətdir ki, niyə bəzən gözlənilməz qeydlər saxlayıram, baxmayaraq ki, oyun mənə yarı yolda buraxılır. Bundan başqa, ola bilsin ki, pauza düyməsini bir kranla dəyişdirin, amma bu, budur. Əla iş uşaqlar!
Sevimli etiketlərimdən bəziləri tərəfindən yaradılmış olduqca unikal ritm oyunu. O, heyrətamiz dərəcədə həssasdır və oynadığım hər şey kimi çox ofsetə ehtiyac duymur. Çoxlu pulsuz məzmun, münasib qiymətə mahnı paketləri.
polytone Nhạc gcog
düzgün işləmir. dərsliklər işləməyəcək və ya hər hansı mahnını ifa etməyə çalışdığım zaman. səsləri də yoxdur
welp, Belə yavaş hasilatı
olduqca yaxşı oyun, təəssüf ki, onu oynamaq üçün sadəcə 2 baş barmağına ehtiyacınız var. hətta əsasları.
Bu oyun aşağı qiymətləndirilib. Cibimdə bəzi arcade ritm oyununu hiss edirəm!
Oyun 5* yaxşı oynanıldı!İndi yeni yeniləmədən sonra 1*-ə düşdü. Oyun indi hətta yüklənmir 15-ə düşür, sonra tamamilə kəsilir. Xahiş edirəm bu problemi həll edin! yalnız keçən həftə oynayırdım. İndi onu oynaya bilmirəm oyundan həzz alırdı.
Salam, sadəcə 5 ulduz əlavə etmək istəyirəm
bu oyun yaxşı yeni oyun konsepsiyası!
Oyunun yeniləməyə çox ehtiyacı var, mən hər mahnının kilidini açmışam və hər mahnını ifa etmişəm, o, həqiqətən köhnəlir
Bu oyun heyrətamizdir, bu məqsədyönlü, heyrətamiz oyunu məşq etmək üçün faydalı olacaq!!!!
Oyun Yaxşıdır və Ui Çox Yaxşıdır Hər Şey Yaxşıdır Amma Dükanı Açmaq Istədikdə Həmişə Xəta Verir Həmişə deyir Geri qayıdın və Yenidən cəhd edin Bağlantımı yoxladım və yenidən qoşdum, amma mağaza hələ də aça bilmir Hamısı Təşəkkür edirəm .
Şübhəsiz ki, oyun üçün əla konsepsiyadır, parametrlər yüksək səviyyədə fərdiləşdirilə bilər, fərqli oyun tərzinə imkan verir, lakin qrafik keyfiyyəti dəhşətlidir. 160-dan yuxarı olan qrafiklərin oxunaqlı və xoş olması üçün qeydlərin yığılması və bloklanması ilə bağlı məsələlər ciddi şəkildə həll edilməlidir. Tone Shpere Solarsphere-in ilk günlərində oxşar səhvə yol verdi, xoşbəxtlikdən qrafiklər çox asan idi, ona görə də çox qarışıq not qarışıqlığı yox idi.
Bu yaxşı oyundur!
Vay, bu unikal ritm oyunundan heç vaxt gözləmirəm. Tamaşaçı baxımından asan görünsə də, əslində elə deyil. Möhtəşəm görünür, yaxşı icra olunub və konsepsiyanın özü çox unikaldır. Bu oyunu quraşdırmağa şadam. Daha çox təkmilləşməni görmək ümidi ilə.
Mənim barmağım bu oyun üçün çox qısadır
O, heç bir treki ifa etməyəcək, hətta dərslik də işləməyəcək
Həqiqətən yaxşı oyun! Mən sizə fərdi mahnılar əlavə etməyinizi tövsiyə edərdim, çünki bu, cəmiyyətin əvvəllər heç vaxt görmədiyi yüksəkliklərə çıxmasına imkan verir! (Mabye newgrounds kimi mahnılar əlavə etmək üçün bir üsul tapdığınızdan əmin olun?)